Menü

Eszközök

Válaszd a Tondach-ot az ereszek esetében is!

MOST nem csak többet tudhatsz meg a termékről, de a lecke kérdéseinek megválaszolásáért DUPLA PONT is jár!

2020.08.14.
Lecke

Az új Tondach ereszcsatorna rendszer kidolgozásánál, több mint 200 év építőipari tapasztalatait felhasználva az volt a legfőbb célunk, hogy a piac egyik legszebb, legnagyobb biztonságot nyújtó ereszrendszerét készítsük el, a lehető legjobb áron.

Mi garantálja a biztonságot?

1, Geometria

A félköríves külső peremes kialakítás extra merevítésként biztosítja a termék szerkezeti stabilitását, ellenállóbbá teszi a mechanikai hatásokkal szemben (pl. nekitámasztott létra), továbbá biztosítja, hogy a csapadék szélsőséges esetekben is kizárólag a megfelelő irányban távozhasson a csatornából. A belső peremes rendszerekkel ellentétben itt nem kell tartanunk a jég szétfeszítő hatásától és az esetleges horpadásoktól sem.

 

2, Felületkezelés

Az öngyógyuló horgany réteggel ellátott masszív acéllemezt további megnövelt vastagságú, alacsony súrlódási együtthatójú HDP bevonattal láttuk el mind a külső és a belső oldalon egyaránt.

Ez nem csupán a korrózió elleni védelmet növeli, de a csatorna színtartósságát is évtizedeken keresztül biztosítja. Emellett javítja a termék ellenállóságát a szállítás és felszerelés közbeni esetleges karcolásokkal szemben.

A belső oldali felületkezelés hatékony védelmet biztosít az esetlegesen beeső fém tárgyak elektrokémiai korróziós hatásával szemben is.

 

3, Kapacitás

A 333 mm-es kiterített csatornaméret és a hozzá csatlakozó 100 mm átmérőjű lefolyó rendszer az érvényes szabványoknak megfelelően a családi házas alkalmazások döntő részében tökéletes vízelvezetést biztosítanak.

A szükséges rendszerelemek kiválasztásához kérje szakember segítségét, vagy vegye igénybe ingyenes mennyiségszámító szolgáltatásunkat.

 

4, Kivitelezés

Az előregyártott rendszerelemek biztosítják a tökéletes illeszkedést és egyenesfutást.

A Tondach ereszcsatorna rendszere többféle illesztési módot biztosít, így a szakemberek az általuk nagyobb gyakorlattal alkalmazott megoldást választhatják.

Az ereszcsatorna illesztéseket gumis gyorscsatlakozó bilinccsel, vagy a kónikus kialakításnak köszönhetően akár toldva, szegecseléssel is lehetséges rögzíteni.

A tartóvasakon elhelyezett mélypont jelölések segítik a megfelelő lejtés beállítását.

A hírhez tartozó kérdések

Köszönjük a válaszait!
A kérdéseket helyesen megválaszolta, a jutalma 40 pont!

Hibás válasz!
Ellenőrizze a válaszait!
Ön egy, vagy több kérdésre nem válaszolt, vagy hibás választ adott!

Kérjük jelentkezzen be!
Bejelentkezés nélkül nem tudjuk rögzíteni a válaszait!

1, Milyen bevonattal van ellátva a Tondach csatornarendszere?

2, Hol láttuk el extra bevonattal a csatornarendszert?

3, Hogyan kell összeilleszteni a Tondach ereszcsatorna rendszert?