Menü

Eszközök

Teltházzal indultak a Wienerberger 2022-es szakmai képzései

2022.01.12.
Lecke

Míg mások a szilveszteri fáradalmakat pihenték ki január első hetében, a Wienerberger kollégái már teltházas szakmai oktatásokat tartottak országszerte két helyszínen is.

Gyakorlati ismeretek a fókuszban

A Porotherm téglák, áthidalók, födémrendszer, a Tondach tetőcserepek és tetőkiegészítő elemek, valamint a Semmelrock termékek gyártója kiemelten fontosnak tartja, hogy a kivitelező szakembereket – kőműveseket, tetőfedőket, burkolómestereket - folyamatosan képezze, informálja az újdonságokról és minden segítséget megadjon számukra, hogy munkájukat a lehető legprofesszionálisabb szinten végezhessék, szakmájukban tovább fejlődhessenek és minél sikeressebbé válhassanak.

Burkolómester képzéseket, kivitelezői, vagyis kőműves tréningeket és tetőfedő oktatásokat hirdettek meg országosan több időpontban és helyszínen, melyek nem csupán elméleti, hanem gyakorlati bemutatókat is tartalmaznak.

Az egészen február végéig tartó képzéssorozat első két állomása nagy érdeklődés mellett, sikeresen zajlott le: 2022 január 5-én burkolómesterek részére az ócsai térkő gyár területén, január 6-án pedig kivitelező szakemberek részére Győrben tartották meg a tréningeket.

 

Fő a biztonság!

A szervezési munkát nehezítik a járványügyi szabályok, előírások – a szervezők minden esetben a biztonságot tartják leginkább szem előtt. A képzéseken azok a szakmai partnerek is részt vehetnek, akik védettségi igazolvánnyal nem rendelkeznek, minden helyszínen tesztelik a résztvevőket a regisztráció részeként.

A biztonsághoz hozzátartozik a gyakorlati munkavégzés munkavédelmi szabályainak ismertetése, betartatása, a védőeszközök biztosítása is.

 

Ahol igény van, a gyártó újabb időpontokat és helyszíneket jelöl ki, nincs tehát oka aggodalomra azoknak a szakembereknek sem, akik az eddigi időpontokról lemaradtak.

További Porotherm, Tondach és Semmelrock képzés időpontokért érdemes a wienerberger.hu weboldalt figyelemmel kísérni, a Wienerberger minden előzetes igényt, jelentkezést a kepzes@wienerberger.hu e-mail címen fogad.

A hírhez tartozó kérdések

Köszönjük a válaszait!
A kérdéseket helyesen megválaszolta, a jutalma 20 pont!

Hibás válasz!
Ellenőrizze a válaszait!
Ön egy, vagy több kérdésre nem válaszolt, vagy hibás választ adott!

Kérjük jelentkezzen be!
Bejelentkezés nélkül nem tudjuk rögzíteni a válaszait!

1, Milyen célcsoportoknak indít 2022-ben képzést a Wienerberger?

2, Milyen részekből állnak a Wienerberger oktatásai?

3, Hol kerül sor a képzésekre?