Menü

Eszközök

Porotherm és Tondach szakmai képzések - 2021

2020.11.15.
Hír

A Wienerberger Zrt. a Porotherm téglák, áthidaló és födémrendszer és a Tondach tetőcserepek és tetőkiegészítő elemek gyártójaként kiemelten fontosnak tartja, hogy kivitelező Partnereit folyamatosan képezze, informálja az újdonságokról és minden segítséget megadjon Számukra, hogy munkájukat a lehető legprofesszionálisabb szinten végezhessék, szakmájukban tovább fejlődhessenek és minél sikeressebbé válhassanak! Ajánlja Ön is képzéseinket Kivitelező, Tetőfedő Partnereinek! Igény esetén szakmai előadásainkat Kereskedő Partnereinkhez is "házhoz visszük". Ha az Ön kereskedése is szeretne kivitelezőknek/tetőfedőknek szakmai képzést tartani, ahová a Wienerberger szakmai csapata is becsatlakozhatna, kérem a kepzes@wienerberger.hu e-mail címen jelezzék!

Bízunk benne, hogy jövő év januárjában és februárjában már meg tudjuk rendezni az oktatásokat és személyesen is alkalmunk nyílik majd kivitelező Partnereinkkel találkozni.

Bővebb információt, szakmai programot szakképzéseinkről az érdeklődők az alábbi linken találnak, regisztrálni is itt lehet majd:

LINK: https://www.wienerberger.hu/szolgaltatasok-es-szaktanacsadas/esemenyek-es-treningek.html

A tartalmas program mellett minden résztvevőnek értékes ajándékcsomagot is adunk!

Igény esetén szakmai előadásainkat Kereskedő Partnereinkhez is "házhoz visszük". Ha az Ön kereskedése is szeretne kivitelezőknek/tetőfedőknek szakmai képzést tartani, ahová a Wienerberger szakmai csapata is becsatlakozhatna, kérem a kepzes@wienerberger.hu e-mail címen jelezzék! 

A Wienerberger Zrt. fenntartja a jogot, a képzéseket  lemondhassa vagy a programot megváltoztathassa! A regisztrált jelentkezőket e-mailben vagy telefonon értesítjük az esetleges változásokról, kérjük az érdeklődőket, hogy adataikat körültekintően adják meg.

Kérdés esetén kérjük írjon e-mailt a kepzes@wienerberger.hu címre.