Menü

Eszközök

MIT JELENT A FUSIONCOLOR ÉS A FUSIONPROTECT FELÜLETKEZELÉS?

2020.06.22.
Lecke

E heti leckénkből a Tondach FusionColor és FusionProtect felületkezeléséről tudhatnak meg többet, mely most a Tondach vásárlást ösztönző promóciójának keretein belül még többet ér a vásárlók számára. (A promóció részleteiről tájékozódjon a www.wienerbergerakcio.hu weboldalon)

A Tondach kerámia tetőcserepeket időtálló szépség jellemzi. Nem érzékenyek a környezeti hatásokra, így a melegre, hidegre és fagyra sem. Különböző (Natur, FusionColor, FusionProtect, Amadeus üvegmáz) felületvédelmi megoldásainkkal mindenki megtalálja a saját szempontjaihoz leginkább illeszkedőt. A négyféle felületkezelésből most kettővel ismerkedhetnek meg közelebbről.

 FusionColor felületkezelés 

A FusionColor felület szavatolja, hogy a tető hosszú ideig megőrizze eredeti színét. Mindezt annak az eljárásnak köszönheti, mely során a színeket kialakító természetes földásványok – a több mint 1000 °C-on végbemenő kiégetés során – fuzionálnak, azaz eggyé válnak a cseréppel. Egyes technológiákkal szemben a FusionColor védelem nem egy bevonat, hanem a cserép maga, így nem kopik le, nem színeződik el, továbbá jótékony velejárója a Nap UV sugaraival szembeni fokozott ellenálló képesség is.

 FusionProtect felületkezelés 

A FusionProtect felület gondoskodik a különleges és időtálló szépségről. A szín és a külső védelem a több mint 1000 °C-on végbemenő gyártási folyamat során fuzionál, vagyis eggyé válik a kerámiával. A FusionColor felületvédelemmel ellátott termékekhez képest megnövelt ásványi anyag tartalom eredménye a keményebb, simább, ellenállóbb felület. A FusionProtect tetőcserepek hatékonyan ellenállnak a Nap UV sugárzásának és a saveróziónak, így a tető szép marad egy életen át.

A hírhez tartozó kérdések

Köszönjük a válaszait!
A kérdéseket helyesen megválaszolta, a jutalma 20 pont!

Hibás válasz!
Ellenőrizze a válaszait!
Ön egy, vagy több kérdésre nem válaszolt, vagy hibás választ adott!

Kérjük jelentkezzen be!
Bejelentkezés nélkül nem tudjuk rögzíteni a válaszait!

1, Hány fokon alakul ki a FusionProtect felület?

2, Fejezze be a mondatot! A FusionColor felületkezelés

3, Hányféle felületkezelést alkalmaz a Tondach cserepeknél a Wienerberger?