Menü

Eszközök

Kereskedői tájékoztatás

2024.01.31.
Hír

Ezúton értesítjük Tisztelt Partnereinket, hogy a Wienerberger Kereskedői Partnerprogram elnevezésű aktivitásunkat 2024.03.31-ével véglegesen lezárjuk.

A program 2016 óta üzemelt sikerrel, sok-sok leckét és kvízkérdést oldottak meg a Kereskedő Partnereink, számos szuper ajándék talált gazdára.

Nagy örömünkre szolgált minden egyes kivitt ajándék, nagyon kedvező visszajelzéseket kaptunk a Partnerektől, melyekre büszkék vagyunk és ezúton is köszönjük Önöknek, hogy ez a program ilyen sokáig ilyen eredményesen működhetett.

 

A jelenlegi kereskedői partnerprogramba több lecke, kvízkérdés már nem kerül feltöltésre. A tagjaink a pontjaikat 2024. március 31-éig vásárolhatják le.

 

Kérjük Önöket, hogy a fent említett határidőig a partnerprogram felületére legyenek szívesek belépni, bejelentkezni és a pontokat ajándékokra váltani. Elfelejtett belépési adatok esetén kérjük ne jelszó emlékeztetőt kérjenek, hanem a gyorsabb ügyintézés miatt az eszter.takacs@wienerberger.hu címre legyenek kedvesek levelet írni.

Belépési link:

Tondach Partnerprogram - A partnerprogram bemutatása (wienerberger.hu)

 

A megrendelt ajándékokat 2024. április 30-ig szerezzük be az Önök számára, melyeket az eddigi szokásoknak megfelelően képviselőink visznek el Önöknek, személyesen.  

2024-ben szeretnék a kereskedői aktivitásainkat megújítani, más formában vinni tovább, melynek részleteiről hamarosan tájékoztatjuk Partnereinket.