Menü

Eszközök

Bemutatkozik a Semmelrock nagyméretű lapjainak új generációja

2022.04.27.
Lecke

Kellemes, diszkrét színvilág, exkluzív megjelenés, letisztult, nagyméretű forma – ez teszi egyedülállóvá a Semmelrock új beton burkolólapjait. Az elegáns, 80x40 cm-es lapok a modern kertek és teraszok tökéletes burkolóelemei. Valamennyi nagyméretű Semmelrock lapot Semmelrock Protect Plus felületvédelemmel láttunk el, ennek köszönhetően nem csúsznak, kopásállóak, könnyen tisztíthatóak és karbantarthatóak. A szilárd és tartós kerti lapok hosszú élettartammal rendelkeznek, színtartóak. Ellenállnak a fagynak, de nem tesz kárt bennük az fagymentesítésre használt olvasztósó alkalmazása sem. A nagyméretű lapok előnye még, hogy igény esetén könnyen felszedhetőek majd újra lerakhatóak. A Semmelrock nagyméretű kerti lapok 3,9 és 4,2 cm termékvastagságban készülnek.

Képernyőfotó 2022-04-27 - 8.12.14Termékválasztékunk:

CARAT MONDEGO 

Ez a letisztult tervezésű lap tökéletes választás a stílusos megoldások kedvelőinek. A lapok visszafogottan csillámos felülete, sötét és világos árnyalata kiválóan illik a modern tervezésű épületekhez. A dekorlapok a CARAT Mondego lapok különleges mintázatú kiegészítői. A sima és dekorlapok remekül kombinálhatóak egymással, használatukkal látványos terek alakíthatók ki. 

CARAT FINEZZA

Visszafogott és természetes. A CARAT Finezza fémes – ezüst és platina – színeivel és finom struktúrájával remek választás a modern és elegáns teraszok burkolásához. A lap homokszórt felülete a felszínen előbukkanó természetes kavicsszemcsékkel igazán különleges.

CARAT SANTINO

Lágy textúra, elegáns megjelenés – a CARAT Santino kiváló példája a letisztult kültéri formatervezésnek. Strukturált felület, finom tapintás, selymes fény jellemzi ezt a terméket, mely az otthon nyugalmát testesíti meg. A nagy, 80x40 cm-es formátum attraktív megjelenést biztosít és vonzza a tekintetet.

CARAT VERTINO

Modern stílusú és különleges hangulatú lap természetes hatású, a travertin mészkövet idéző felülettel. Kifinomult eleganciát kölcsönöz a teraszoknak és a kültéri felületeknek. Nagyméretű formátumának és két vonzó színváltozatának köszönhetően ideálisan illeszkedik mind a modern, mind a klasszikus otthoni környezetbe. 

LA LINIA

A La Linia termékcsaládot a nemes elegancia és a sokoldalú beépíthetőség jellemzi. Az azonos mintázatú és felszínű termékek – legyen az térkő vagy lap – harmonikusan kombinálhatóak egymással a tervezett felhasználási mód függvényében. Ez a SemmelrockConcept jelöléssel ellátott termékek egyik vonzó sajátossága.

A hírhez tartozó kérdések

Köszönjük a válaszait!
A kérdéseket helyesen megválaszolta, a jutalma 20 pont!

Hibás válasz!
Ellenőrizze a válaszait!
Ön egy, vagy több kérdésre nem válaszolt, vagy hibás választ adott!

Kérjük jelentkezzen be!
Bejelentkezés nélkül nem tudjuk rögzíteni a válaszait!

1, Milyen vastagok a Semmelrock nagyméretű lapok?

2, A Carat Finezza felülete hogyan készült?