Menü

Eszközök

Amit a Wienerberger kéményrendszerről tudni érdemes- 1. Rész

2019.05.14.
Lecke

A Wienerberger új kéményrendszere kielégíti a legszigorúbb és legmodernebb minőségi követelményeket, és felhasználási területe a lehető legsokszínűbb: mind szilárd, mind gáznemű, mind pedig folyékony tüzelőanyagok esetén beépíthető. Használható nyílt égésterű fűtésnél, kiváló kazánhoz, cserépkályhához, valamint építhető a rendszerből tartalékkémény is.

Felépítése a lehető legegyszerűbb, hiszen csupán 12 összetevőből áll. Háromrétegű és hőszigetelt, amelyből teljes kémény konfigurálható a már bevált PTH méretrenddel, akár kerámiáról, akár betonról legyen szó. A rendszer elemei 50 cm-esek, a kevesebb illesztés biztonságossá teszi a felhasználást.
Minőségi német termékről van szó, mely természetesen ÉMI minősítéssel is rendelkezik, időtállóságát pedig garantálja, hogy nem érzékeny a nedvességre.
3 féle csőátmérővel kapható (16, 18 illetve 20 cm-es béléscső átmérő) 5, illetve 7 m-es alapkészlettel (kevesebb toldás szükséges), melyet további 0,25 m-es, illetve 0,5 m-es toldókészlet egészíthet ki.
A konfigurálást és méretezést kérésre a Wienerberger szakemberei elvégzik Önök helyett. 
A kerámia kéményrendszer beépítése mellett szól a még egyszerűbb kivitelezés, hiszen egy ütemben építhető, könnyű “iránytartással”, pontos “falazattal”, valamint vevőik az árban a kötőanyagot is megtalálják.

A hírhez tartozó kérdések

Köszönjük a válaszait!
A kérdéseket helyesen megválaszolta, a jutalma 20 pont!

Hibás válasz!
Ellenőrizze a válaszait!
Ön egy, vagy több kérdésre nem válaszolt, vagy hibás választ adott!

Kérjük jelentkezzen be!
Bejelentkezés nélkül nem tudjuk rögzíteni a válaszait!

1, Milyen anyagból készül a Wienerberger kéményrendszere?

2, Milyen fűtési rendszer esetén alkalmazható a Wienerberger kéményrendszere?