Menü

Eszközök


Megjelent az idei Architectum kiadvány és online is elérhető

2022. 05. 12.
Hír

Megjelent a Wienerberger konszern által kiadott nemzetközi építészeti lap, az Architectum 2022-es tavaszi száma, mely nem csupán nyomtatott formában olvasható, hanem három nyelven - angol, német, francia - online is elérhető. A 34. lapszám témája a tető és homlokzat. A folyóiratban különleges építészeti megoldásokat mutatnak be, ahol a funkcionalitás mellett nagy hangsúlyt kapnak a kreatív felhasználási módszerek is, mellyel egyedi megjelenést kölcsönözhetünk épületeinknek.

Részletek

Gazdára talált a Tondach lojalitás program fődíja, a Renault Master!

2022. 04. 25.
Hír

2022. április 12-én sikeresen lezajlott a Tondach 2021-ben indított lojalitás programjának sorsolása. A Wienerberger Bártfai utcai székházában közjegyző jelenlétében sorsolták ki a fődíj: egy Renault Master duplakabinos-platós kisteherautó szerencsés nyertesét.

Részletek

Tondach Építész Pályázat 2022

2022. 03. 24.
Hír

A Tondach prémium kerámia tetőcserepek gyártója a Wienerberger Zrt. „Magastető tervezése fehér színű Tondach Inspira kerámia tetőcserép felhasználásával” munkacímmel építészek számára pályázat kiírását tervezi.

Részletek

Tévhitek a falazásról – ezeket jó tudni az építkezés előtt

2022. 02. 28.
Hír

Hidegben el kell felejteni az építkezést, és sok vízre van szükség egy családi ház falainak felhúzásához? Vagy a modern kerámia tégla nem elég erős? Bár Magyarországon még mindig a leginkább megbecsült és becsben tartott építőanyagok a kerámia téglák, rendszeresen felbukkannak falazással kapcsolatos városi legendák és tévhitek. A Wienerberger összeszedett néhány fontos tényt, amelyről talán még azok sem tudnak, akik mostanában kezdenek bele családi házuk kivitelezésébe.

Részletek

Meghívó Wienerberger Kereskedői Akadémiára

2022. 02. 08.
Hír

Tisztelt Kereskedő Partnerünk! Ezúton szeretnénk meghívni a Porotherm, Tondach és Semmelrock termékek értékesítésével foglalkozó Partnereinket a 2022-es Wienerberger Kereskedői Akadémiára, melynek időpontjai és helyszínei a következők:

Részletek

Már lehet jelentkezni a Wienerberger Porotherm és Tondach témájú 2022-es szakmai képzéseire

2021. 11. 23.
Hír

A Wienerberger Zrt. a Porotherm téglák, áthidalók, födémrendszer, a Tondach tetőcserepek és tetőkiegészítő elemek, valamint a Semmelrock termékek gyártójaként kiemelten fontosnak tartja, hogy a kivitelező szakembereket – kőműveseket, tetőfedőket, burkolómestereket - folyamatosan képezze, informálja az újdonságokról és minden segítséget megadjon számukra, hogy munkájukat a lehető legprofesszionálisabb szinten végezhessék, szakmájukban tovább fejlődhessenek és minél sikeressebbé válhassanak. A vállalat elkötelezett a gyakorlati képzések iránt, jövő évben minden szakmai célcsoportnak elsősorban személyes, a termékhasználatra fókuszáló képzéseket hirdetett meg. A képzésekre a partnereknek regisztrálnia kell, részletes feltételek az alábbi linkeken érhetők el:

Részletek

Lezárult a Wienerberger X-therm kereskedői versenye!

2021. 10. 05.
Hír

A játékban a Wienerberger zRt-vel éves kereskedelmi szerződéssel rendelkező cégek vettek részt, akik a Wienerberger B2B rendelő felületén keresztül vásárolnak. A verseny időtartama: 2021. június 14. – 2021. augusztus 31. volt.

Részletek

Tondach tetők ismét a csúcson

2021. 08. 18.
Hír

Kiemelkedő díjakat gyűjtöttek be a Tondach cserepekkel és tetőfedő rendszerekkel dolgozó szakemberek az Épületszigetelők, Tetőfedők, Bádogosok és Ácsok Magyarországi (ÉMSZ) szervezetének július elején tartott gáláján. Az eseményen 2020. és 2021. legjobb tetőfedő munkáit hirdették ki.

Részletek

Tetőfelújítás Tondach tetőcseréppel

2021. 06. 11.
Hír

A kormány Otthonfelújítási programja lehetővé teszi, hogy régi háztetőnk nemcsak külső jegyeiben újuljon meg, hanem gyakorlati segítséget nyújt ahhoz, hogy növeljük a ház élettartamát.

Részletek

2021-ben is kiírjuk a Tondach Tetőfedő Rangadó Pályázatunkat!

2021. 06. 02.
Hír

A Wienerberger Zrt. 2021-ben is meghirdeti a Tondach Tetőfedő Rangadó Pályázatot, ahol ez alkalommal is a legszebb Tondach termékekkel készült tetőket keressük. Kérjük tájékoztassák Önök is Tetőfedő Partnereiket a pályázati lehetőségről!

Részletek

2021-ben még inkább megéri a Tondach Tetőfedő Partnerének lenni!

2021. 06. 02.
Hír

Minden olyan Tetőfedő Partnerünk, aki már tagja vagy most új belépőként tagja lesz a Tondach Tetőfedő Lojalitás Pontgyűjtő Programjának nem csupán az összegyűjtött pontokból értékes ajándékokra váltott juttatások várják!

Részletek

Megérkezett a téglák X generációja!

2021. 06. 02.
Hír

Az elmúlt időszakban a hőszigetelési kérdések egyre lényegesebb és fontosabb szerepet töltenek be az építőiparban. A házak, épületek, ingatlanok határoló elemeit gyártó vállalatoknak ezekre az igényekre meg kell találniuk a válaszokat, s fejlett, a kor technológiáját maximálisan kihasználó termékeket kell kínálniuk a vásárlók számára. A Wienerberger – a Porotherm téglák gyártójaként - szintén erre fókuszált az új Porotherm X-therm téglacsalád megalkotása során.

Részletek

Összesen 32 hír