Menü

Eszközök


Kereskedői tájékoztatás

2024. 01. 31.
Hír

Ezúton értesítjük Tisztelt Partnereinket, hogy a Wienerberger Kereskedői Partnerprogram elnevezésű aktivitásunkat 2024.03.31-ével véglegesen lezárjuk.

Részletek

Karácsony előtti ajándékszállítások 2023

2023. 11. 06.
Hír

Tekintettel az alkalmanként továbbra is fennálló logisztikai nehézségekre, kérjük partnereinket, hogy azokat az ajándékokat, amelyeket még Karácsony előtt szeretnének kézhez kapni, legkésőbb 2023. november 10-ig rendeljék meg webshopunkból!

Részletek

Ezt a szolgáltatást minden kivitelezőnek ismernie kell

2023. 10. 06.
Hír

Az építkezés során a precizitás és megbízhatóság éppolyan fontos, mint a jó minőségű alapanyagok. A Wienerberger, az építőipari anyagok szakértője ezt felismerve vezette be az „Első sor” szolgáltatását a Porotherm Rapid, vagyis a felfekvő felületükön síkra csiszolt termékek esetében, ami egyszerre teszi könnyebbé a kivitelezők munkáját és biztonságosabbá az építkezést. A vállalat szakemberei segítik a kivitelezőt a Rapid falazat első sorának kialakításában, az építkezés helyszínén mutatva be az innovatív, idő és víztakarékos Rapid technológiát – mindezt minden költségtől mentesen.

Részletek

Így legyen a kerted álmaid oázisa

2023. 10. 04.
Hír

Mindenki arra vágyik, hogy otthona harmonikus és szép legyen, így a kertek átalakítása és tervezése is kiemelt szerepet kap. Az első lépések megtételénél azonban sokszor elakadunk, gyakran nem tudjuk hova forduljunk tanácsért, kitől kérjünk segítséget a tervezéshez és az elképzeléseink megvalósításához. Itt jönnek képbe a tájépítészek, akik szakértelmükkel, kreativitásukkal és tapasztalatukkal segíthetnek megvalósítani álmaink kertjét. Most 5+1 indokkal alá is támasztjuk, hogy miért érdemes tájépítészt felfogadni, ha kertünk átalakítására vagy tervezésére kerül a sor.

Részletek

Tondach tetőt minden házra! Kihagyhatatlan kuponhetek a Tondachnál!

2023. 09. 27.
Hír

A Wienerberger Zrt. a Tondach kerámia tetőcserepek gyártója és forgalmazója kuponos promóciót hirdetett termékeire. Legyen szó elegáns fekete, ellenálló FusionProtect vagy FusionColor vagy hagyományos kerámia tetőcserépről, most minden adott, hogy ne kelljen kompromisszumot kötni a minőséget illetően!

Részletek

Anyagmennyiség-számítás valamennyi Wienerberger termékre!

2023. 09. 25.
Hír

A megrendelők kiszolgálásának egyik legtöbb időt igénylő, összetett és felelősséggel járó része kiszámolni azt, hogy a házépítéshez vagy felújításhoz melyik építőanyagból milyen mennyiségre van szükség.

Részletek

Találkozzunk az Építőipari Mester Workshopon!

2023. 09. 25.
Hír

Találkozzon a Wienerberger szakembereivel a Homeinfo által szervezett workshopon a BOK csarnok 51-es standján, amely az építőipari szakma: kivitelezők, festők, burkolók, szigetelők, épületgépészek legnagyobb találkozója.

Részletek

3+1 lépés a tökéletes kert irányába: Így válaszd ki álmaid burkolatát

2023. 09. 22.
Hír

Egy gyönyörűen kialakított kert nemcsak abban segít, hogy kellemesebb legyen a szabadban töltött idő, de az otthon értékét is növeli. Sokan azonban már a tervezési folyamat elején elbizonytalanodnak a számtalan burkolattípus, szín és felület láttán. Pedig a választás egyszerűbb, mint gondolnánk és ma már egy mobilalkalmazás is segíthet a kerttervezésben. Most 3+1 lépésben megmutatjuk, hogyan válaszd ki a burkolatot álmaid kertjébe:

Részletek

Figyelem! Szortimentváltozás!

2023. 09. 15.
Hír

2023. szeptember 4-től Porotherm 10 N+F Rapid (Dryfix) termékeket felváltja új Porotherm 10 N+F neo Rapid (Dryfix) termékünk, mely külalakjában, méretében és teljesítményében is megegyezik elődjével, teljes mértékben kiváltja a korábbi Porotherm 10 N+F Rapid téglánkat.

Részletek

Segítse Ön is vásárlói építkezését: nyereményjáték házépítőknek!

2023. 09. 07.
Hír

Megkönnyítendő a még idén építkezést tervezők dolgát, Porotherm termékeinkre nyereményjátékot hirdetünk: azok a vásárlók, akik idén még építkezést terveznek, regisztrációjukat követően 150m2 külső falazat építéséhez szükséges Porotherm téglát nyerhetnek!

Részletek

A kuponhetek Önnek is előnyt jelenthetnek!

2023. 09. 04.
Lecke

Augusztus 24 és október 31 között tartandó „Tondach kuponhetek” akciónkról híreink között korábban már olvashattak.

Részletek

Kihagyhatatlan kupon hetek!

2023. 08. 31.
Hír

Örömmel értesítjük Önöket, hogy 2023. augusztus 24.-től október 31-ig meghirdetjük első „Tondach kuponhetek” elnevezésű kedvezménykupon akciónkat!

Részletek

Összesen 52 hír