Menü

Eszközök

IDŐTLEN SZÉPSÉG - Argeton kerámiaburkolat a Wienerbergertől

2019.11.07.
Lecke

Az Argeton egy modern, mégis elegáns, rendkívüli variálhatóságot lehetővé tevő, a tartófalhoz alumínium konzolokkal függőlegesen vagy vízszintesen rögzített, kerámia lapokból álló homlokzati rendszer. Sokszínűsége egyedi megjelenést biztosít bármilyen épület számára: új épületeknél és homlokzat-felújításoknál is kiválóan alkalmazható.

Használatával hosszútávra szóló, tartós, az időjárás viszontagságainak ellenálló burkolat képezhető, melyről könnyebb a falfirkák eltávolítása is. Jól védi a falat a csapó esőtől, széltől, ütődésektől, védekezik nyáron a túlmelegedéssel szemben, tűzvédelemmel, valamint zajszűrő hatással is rendelkezik. Nem igényel karbantartást, ugyanis öntisztuló.

A minőségi anyagok használatával exkluzív, fémmel, fával, üvegfelületekkel jól kombinálható homlokzat alakítható ki, és kreatív építészeti megoldások megvalósítását teszi lehetővé. A kreativitásnak a hőszigetelések vastagsága sem szabhat határt, mivel bármilyen vastagságú hőszigeteléshez használható. Természetes alapanyagokból készül, melyek újrahasznosíthatóak, és környezetsemlegesek is.

Az Argeton mögött a világ legnagyobb téglagyártója, a Wienerberger cégcsoport áll, így a termék magába foglalja mindazon előnyöket, melyeket egy modern, nemzetközi vállalat képviselhet: következetes minőségbiztosítás, jövőorientált termékfejlesztés, a leginnovatívabb gyártórendszerek alkalmazása, szolgáltatásalapú értékesítési hálózat.
Az Argeton az első olyan kerámia homlokzati panelgyártó, aki megfelelt a DIN 18032-3 szabvány szerinti „labda” teszten. Így az Argeton homlokzat különösen alkalmas nagy mechanikai hatásnak kitett épületek építésénél, mint pl. iskolaépületek.

 

Új Argeton prospektusunk elérhető a dokutárban, ITT.

A hírhez tartozó kérdések

Köszönjük a válaszait!
A kérdéseket helyesen megválaszolta, a jutalma 20 pont!

Hibás válasz!
Ellenőrizze a válaszait!
Ön egy, vagy több kérdésre nem válaszolt, vagy hibás választ adott!

Kérjük jelentkezzen be!
Bejelentkezés nélkül nem tudjuk rögzíteni a válaszait!

1, Miből készül az Argeton burkolat

2, Minek NEM áll ellen az Argeton burkolat?

3, Milyen vastag hőszigetelésnél használható az Argeton falburkolat?